6 D - Koktajl rubinowy i Przepyszny Sos Nerkowcowy

Moje dzisiejsze menu to :)

Rubinowy koktajl z burakiem

1 burak
1 grejpfrut
2 jabłka
 
Wypiłam połowę.

Sałatka:
miks sałat
2 jabłka starte na tarce
1 szkl. borówek

Sos
1/2 szkl. nerkowców
1/2 szkl. wody
sok z cytryny
2 łyżki suszonej
bazylii
1 łyżka posiekanej cebuli
 
Wszysko oprócz bazylii i cebuli zmiksować, dodac je na końcu i wymieszać. Sos aby nabrać pełni aromatu powinien postać około godziny w lodówce. To pozwoli wydobyć głębie smaku :)
 
Dodatkowo wypiłam 1 szklanke soku z kwaszonej kapusty, jedną porcję kwaszonej kapusty. 
 
Na deser - kiedy inni opychali sie słodyczami - przyniosłam na stół winogrona i banany, które też oczywiście jadłam.
 
Zobacz film o tym dniu, a w nim: m.in. czy się odchudzam? 
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Znajdź nas na Facebooku
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem